Водена медитација за простување

Намалете ја тежината и стегите од минатото. Движете се во животот со леснотија, флуидност и целосна слобода
Процесот на простување е процес на длабока трансформација создаден и даден од Моханџи за да ја намали тежината на болните и трауматични спомени од познато и непознато минато. Овие спомени често не врзуваат и нивната тежина ја намалува нашата енергија.
Начинот на кој ги акумулираме овие спомени се заснова на тоа што чувствуваме силни негативни емоции кон одредени луѓе, места, ситуации и искуства од минатото. Нашата неспособност да простиме и да продолжиме понатаму не принудува постојано да ја носиме оваа внатрешна тежина.
Следствено, ова не спречува да одиме напред во животот со леснотија, флуидност и целосна слобода на свежо искуство овде и сега.

Како функционира процесот на простување?

За време на овој процес, Моханџи на едноставен и ефикасен начин ќе ве води како да ја намалите оваа тежина и од стегите што се акумулирани поради овие болни и вознемирувачки спомени од минатото.
Штом ќе се отстрани овој неред, нашиот живот станува лесен и слободно тече, а простувањето кон оние кои го предизвикале овој веќе исчистен неред се случува нормално, без напор.
На овој начин, Моханџи ни помага најдобро да го искористиме овој животен век, за подобри, многу повисоки цели.
Процесот на простување го води Моханџи.

Како функционира?

  • Чекор 1: Кликнете на соодветното копче и уплатете 25 УСД (надвор од Индија) или 1800 ИНР (во Индија)

  • Чекор 2: Ќе добиете линк во рок од 24 часа од плаќањето за пристап до аудио фајл на процесот на простување.

  • Чекор 3: Го активирате вашиот линк и го доживувате процесот. Ве молиме забележете дека линкот ќе биде валиден само 24 часа од активирањето.

Сведоштва

en_USEnglish