El Poder De La Pureza - Ensayos Y Respuestas Esenciales Sobre Caminos Espirituales Y Liberación
El Poder De La Pureza - Ensayos Y Respuestas Esenciales Sobre Caminos Espirituales Y Liberación

Store Links

Renhedens Kraft – Essentielle Essays Og Svar Om Spirituelle Veje Og Befrielse

“Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra? Hvorfor er jeg her? Hvad er mit formål? Hvorfor lider folk? Hvad er karma? Hvad er reinkarnation?”. Sådanne brændende eksistentielle spørgsmål har fascineret mange i umindelige tider. Det er ikke for de svage sjæle at læse komplicerede og ofte kryptiske skrifter eller udføre intense spirituelle øvelser for at få et glimt af denne sandhed.
Et universalmiddel for disse søgende er bogen The Power of Purity, der er sammensat af Mohanjis spontane svar på et utal af sådanne spørgsmål stillet under forskellige satsangs (spirituelle foredrag) og interaktioner over hele verden. Med knivskarp klarhed og humor giver Mohanji læseren dyb, subtil, men alligevel letforståelig indsigt i de forskellige aspekter af den menneskelige eksistens og forener de tilsyneladende modsatrettede mål om højeste spirituelle mestring og verdslig succes. Mange bruger denne bog som en guide til at finde løsninger på livets utallige problemer ved tilfældigt at åbne en af dens sider.
Med Mohanjis ord: “Denne bog er blevet samlet for at hjælpe dig med at finde dit SELV og din egen sjæl. De, der ikke er berettiget til at læse denne bog, vil ikke få den at se; De, der er tilfældige læsere, vil ikke forstå denne bog; De, der ventede på dette budskab, vil følge ledetråden og tage det næste skridt…”

INTET ER TILFÆLDIGT
en_USEnglish